Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи днес на официалната церемония

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи днес на официалната церемония
Коментари Харесай

Зеленски изненадващо посети освободения Изюм

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо се появи през днешния ден на формалната гала по издигането на украинското знаме в град Изюм. Градът бе освободен преди дни от украинската армия, а руснаците избягаха, оставяйки танкове, БТР-и и боеприпаси.

" В тържествата участваха президентът на Украйна Володимир Зеленски, заместник-министърът на защитата Анна Маляр, представители на въоръжените сили на Украйна и други сили за сигурност, които преди няколко дни освободиха града от съветските окупатори “, се споделя в известието на Сичеславската въздушнодесантна бригада във Facebook.



В профила си в обществените мрежи Зеленски качи фотоси от събитието, съпроводени с коментар:

" Синьо-жълтото ни знаме към този момент се вее в освободения Изюм. И по този начин ще бъде във всеки украински град и село. Вървим единствено в една посока - напред и към победа ".

Присъстващите уважиха паметта на починалите във войната защитници с минута безмълвие, след което президентът благодари на бойците за освободените украински земи и на тържествена гала издигна украинското знаме над Общинския съвет.
ТЕМА преди 3 часа 911 преди 21 часа 8528 преди 21 часа 1580
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР